Kontaktirajte nas na info@helponestopshop.com


One Stop Shop, Powered by Joomla!
Senzorska analiza u prehrambenoj industriji PDF Štampa

Cilj treninga: Kroz teoriju i praktične primere obnoviti i proširiti znanja iz senzorske analize stručnjaka u prehrambenoj industriji, omogućiti usvajanje novih veština iz područja primene metoda, te na taj način doprineti kvalitetu proizvoda i povećanju konkurentnosti organizacije

Znanja i veštine koje se stiču: Program daje osnovna znanja o fiziološkoj bazi senzorske ocene, upoznaje polaznike s principima i značajem izbora odgovarajućeg panela, kao i senzorskim metodama

Uslovi upisa: Za dole navedene ciljne grupe nema uslova

Ciljna grupa: Trening je namenjen rukovodiocima koji rade u kontroli i/ili osiguranju kvaliteta, sektorima za istraživanje i razvoj, u marketingu

Ishod treninga: Praktična iskustva o primeni senzorskih metoda koja omogućuju primenu istih u vlastitoj organizaciji.

 

Sadržaj treninga:

Uvod u senzorsku analizu
Organoleptička obeležja i kako ih opažamo
Kontrola prostora za testiranje, proizvoda i panelista
Izbor i trening senzorskog panela
Testovi razlike
Deskriptivne metode
Testiranje potrošača


Trajanje: 20 sati (uključujući predavanja i evaluaciju stečenih znanja)

Jezik: Hrvatski

Ključne reči: Senzorska analiza, prehrambena industrija

Kontakt: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

 
   
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner