One Stop Shop, Powered by
Senzorska analiza u prehrambenoj industriji |
|
|
Cilj treninga: Kroz teoriju i praktične primere obnoviti i proširiti znanja iz senzorske analize stručnjaka u prehrambenoj industriji, omogućiti usvajanje novih veština iz područja primene metoda, te na taj način doprineti kvalitetu proizvoda i povećanju konkurentnosti organizacije
Znanja i veštine koje se stiču: Program daje osnovna znanja o fiziološkoj bazi senzorske ocene, upoznaje polaznike s principima i značajem izbora odgovarajućeg panela, kao i senzorskim metodama
Uslovi upisa: Za dole navedene ciljne grupe nema uslova
Ciljna grupa: Trening je namenjen rukovodiocima koji rade u kontroli i/ili osiguranju kvaliteta, sektorima za istraživanje i razvoj, u marketingu
Ishod treninga: Praktična iskustva o primeni senzorskih metoda koja omogućuju primenu istih u vlastitoj organizaciji.
Sadržaj treninga:
Uvod u senzorsku analizu Organoleptička obeležja i kako ih opažamo Kontrola prostora za testiranje, proizvoda i panelista Izbor i trening senzorskog panela Testovi razlike Deskriptivne metode Testiranje potrošača
Trajanje: 20 sati (uključujući predavanja i evaluaciju stečenih znanja)
Jezik: Hrvatski
Ključne reči: Senzorska analiza, prehrambena industrija
Kontakt:
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
,
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
|